Nak cuba Mellowhite lah pulak – Modern Mum’s Thingy

Wanita dan bab kecantikan pastinya tak boleh dipisahkan. Tipulah kalau seorang wanita tak kisah bab nak jaga kesihatan dan kecantikan ni. Aku ? opkos lah aku sendiri memang concern bab bab ni. Tambahan dah masuk usia 40an kan. Bila tengok gambar lama hahaha sendiri tak lalu or maybe kamera yang amik masa tu sengaja buat muka tak lawa hahaha.So apakah kaitan dengan mellowwhite ni ? Setiap Wanita akan melalui fasa fasa tertentu…Baca Lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *