Frequently Asked Questions

Mengapa pilih MelloWhite?

MelloWhite merupakan produk pertama di Malaysia yang berasaskan kelopak bunga ros. MelloWhite menggunakan bahan-bahan semulajadi dan berkualiti premium yang terbukti berkesan seawal 7 hari.

MelloWhite ni rasa macam mana ?

MelloWhite mempunyai rasa masam-masam manis buah sebab mengandungi buah Acerola Cherry, buah delima dan esktrak kelopak bunga ros.

Product MelloWhite ni ada kelulusan apa?

Product MelloWhite kami ada kelulusan GMP, HALAL, MESTI, SIRIM. Dengan adanya semua kelulusan ini, maka produk kami adalah selamat untuk diamalkan.

Berapa lama boleh nampak kesan?

Berdasarkan formulasi yang dibuat oleh seorang ahli farmasi berkelulusan PHD, kesan seawal 7 hari dapat dirasai oleh pengguna dengan mencerahkan kulit yang kusam, melembapkan kulit yang kering, meluputkan garis penuaan dan memudarkan tompok di muka yang gelap.

Selain kecantikan apa lagi kebaikan MelloWhite ni?

Selain daripada kebaikan kecantikan, MelloWhite ini juga terbukti baik untuk kesihatan dalaman dan luaran juga. MelloWhite, memberi tenaga kepada tubuh badan, membantu penyerapan nutrisi dengan lebih efisien, menstabilkan hormon, menyembuhkan sakit-sakit sendi dan tulang.

Adakah MelloWhite ini produk yang diimport dari luar negara?

Pasti anda semua tertanya-tanya bahawa adakah produk ini diimport dari luar negara. Jawapannya adalah TIDAK. MelloWhite ini diformulasikan dan diproses oleh seorang ahli farmasi berkelulusan PHD di dalam Malaysia. Ini bermakna kesemua bahan yang digunakan telah dikenal pasti dan ianya terbukti selamat.

Bila masa yang sesuai untuk mengambil MelloWhite ini?

Masa yang kami syorkan untuk mengambil MelloWhite ini adalah pada waktu pagi (sebelum sarapan) ATAUPUN malam sebelum nak tidur.

Ibu yang menyusu boleh guna ke?

Jawapannya BOLEH, kerana kesemua bahan yang digunakan di dalam MelloWhite terbukti selamat dan berkesan untuk digunakan oleh ibu yang menyusu.

Boleh tak minum MelloWhite selepas atau sebelum minum kopi (Caffeine)?

Bagi penyerapan bahan-bahan dalam MelloWhite yang lebih efektif, kami mensyorkan bahawa ‘coffee drinkers’ haruslah menjarakkan pengambilan MelloWhite dan kopi sekurang-kurangnya 2 jam.

Kalau tengah consume ubat doctor contohnya ubat darah tinggi boleh ambil MelloWhite ke?

Jawapannya BOLEH. Ini kerana produk kami tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang boleh menganggu fungsi ubat yang diberikan oleh doctor.

Berapa umur yang sesuai untuk mengamalkan MelloWhite ni?

Umur yang sesuai untuk mengamalkan MelloWhite ini adalah dalam lingkungan 30 dan ke atas. Ini TIDAK bermakna orang yang berumur bawah 30 tidak boleh mengambil MelloWhite.