9 Kandungan Terbaik MelloWhite untuk Kecantikan dan Kesihatan …

Assalamualaikum semua. Hari ni penghujung Oktober 2017 dah kan…cepatnya masa berlalu.

Masa berlalu dan kulit pun mula tunjukkan “sign of aging”. Dah masuk 3 series ni, huda memang kena jaga luaran dan dalaman, bukan nak cantik semata-mata tau, tapi nak sihat.

Hari ini, huda nak kongsi satu produk kecantikan yang baru huda cuba sejak minggu lepas iaitu MelloWhite.

 

Baca Lagi

Kulit Anjal Secara Semulajadi Dengan MelloWhite – Cik Nor Blog’s

Cuba korang tanya mana-mana wanita, ada tak yang tak nak cantik. Mesti tak ada kan? Termasuklah Cik Nor sendiri. Bila bercerita pasal cantik mesti kita nak cantik luar dan juga dalam. Betul tak? Sila abaikan muka model kat atas yang tak semenggah dengan tona kulit tak sekata.
Itu muka sebelum menggunakan MelloWhite tau. Mesti korang tertanya-tanya apa MelloWhite tu? Apa kena mengena MelloWhite dengan kecantikan dan paling utama apa kaitannya dengan Cik Nor? Banyak pulak soalanya. Nanti Cik Nor jawab satu persatu. Jangan ribut-ribut

Nak cuba Mellowhite lah pulak – Modern Mum’s Thingy

Wanita dan bab kecantikan pastinya tak boleh dipisahkan. Tipulah kalau seorang wanita tak kisah bab nak jaga kesihatan dan kecantikan ni. Aku ? opkos lah aku sendiri memang concern bab bab ni. Tambahan dah masuk usia 40an kan. Bila tengok gambar lama hahaha sendiri tak lalu or maybe kamera yang amik masa tu sengaja buat muka tak lawa hahaha.So apakah kaitan dengan mellowwhite ni ? Setiap Wanita akan melalui fasa fasa tertentu…Baca Lagi

MelloWhite Rahsia Kulit Sihat Menawan – Bebelan Cik Min

Aku pasti korang dah pernah dengar nama MelloWhite ni sebab produk ni dah mula viral. Alhamdulillah aku berkesempatan untuk mencuba produk MelloWhite yang sekarang meletop kababom ni kann..
Apa sebenarnya MelloWhite ni? MelloWhite ni adalah supplement untuk kecantikan yang terhasil dari campuran buah delima dengan ceri acerola, ubi bit merah, kolagen marin, vitamin C, L-Cystein, ekstrak rose petal, ekstrak buah zaitun, barli hijau & asid lipoik…Baca Lagi

MelloWhite Untuk Wajah Lebih Muda Dari Usia Sebenar

Hari ini merupakan hari yang ke 10 sha minum produk ini dan merupakan paket yang terakhir. Produk ini didatangkan dengan kotak kecil yang comel berwarna merah jambu gitu. Di dalam dia terdapat sepuluh paket semuanya. Apa yang menarik tentang produk ini adalah ia mampu membuat kulit korang menjadi lebih anjal,cerah dan ayu berseri dalam masa 7 hari sahaja! memang sangat menakjubkan dimana ia memutih, melembap, memelihara dan memperkaya….Baca Lagi

Dengan MelloWhite Kulit Cantik & Awet Muda Bukan Lagi Rahsia

 

Lagi beberapa tahun umur aku dah nak masuk 4series . Seram tak rasanya ? seram jugaklah sebab selama ni aku ingat umur aku baru masuk 21 tahun , tapi seram aku tu sekejap jer sebab awal-awal lagi aku dah buat persediaan awal untuk maintain kulit supaya masih anjal dan segar macam umur 20 ke 30an . Nak jadikan kulit macam belasan tahun tu.. Baca Lagi

MelloWhite | Kulit Anjal , Cerah dan Berseri Dalam 7 Hari – Qaseh Dalia

Dalam masa seminggu boleh dapat kulit macam tu , siapa je tak nak .. aku ? mesti lah nak jugak hehe jadi apa yang best sangat Mello White ni selain anjal , ayu berseri semua tu .. alright , Mello White ni selain dari memutih / mencerah , ia juga memberi kesan yang baik untuk luaran dan juga dalaman dengan 4 tagline nya adalah memutih , melembab , memelihara dan juga memperkaya.. Baca Lagi