Blog

Tiada Lagi Kulit Kusam Dengan MelloWhite

Posted on

Selalunya kulit kite akan mengambil masa yang agak lama untuk pulih tetapi TIDAK bila kite start menggunakan MelloWhite ni. Nak tahu kenapa? Sebab kandungan yang ada dalam MelloWhite ni mampu memberikan banyak impak pada kita semua. Jom kita kupas satu per satu apa yang ada di dalam MelloWhite yang best ni. Baca Lagi

Blog

Nak cuba Mellowhite lah pulak – Modern Mum’s Thingy

Posted on

Wanita dan bab kecantikan pastinya tak boleh dipisahkan. Tipulah kalau seorang wanita tak kisah bab nak jaga kesihatan dan kecantikan ni. Aku ? opkos lah aku sendiri memang concern bab bab ni. Tambahan dah masuk usia 40an kan. Bila tengok gambar lama hahaha sendiri tak lalu or maybe kamera yang amik masa tu sengaja buat […]

Blog

MelloWhite Rahsia Kulit Sihat Menawan – Bebelan Cik Min

Posted on

Aku pasti korang dah pernah dengar nama MelloWhite ni sebab produk ni dah mula viral. Alhamdulillah aku berkesempatan untuk mencuba produk MelloWhite yang sekarang meletop kababom ni kann.. Apa sebenarnya MelloWhite ni? MelloWhite ni adalah supplement untuk kecantikan yang terhasil dari campuran buah delima dengan ceri acerola, ubi bit merah, kolagen marin, vitamin C, L-Cystein, […]

Blog

MelloWhite Untuk Wajah Lebih Muda Dari Usia Sebenar

Posted on

Hari ini merupakan hari yang ke 10 sha minum produk ini dan merupakan paket yang terakhir. Produk ini didatangkan dengan kotak kecil yang comel berwarna merah jambu gitu. Di dalam dia terdapat sepuluh paket semuanya. Apa yang menarik tentang produk ini adalah ia mampu membuat kulit korang menjadi lebih anjal,cerah dan ayu berseri dalam masa […]